Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpe har mange fordele

Hos SB Varmepumper & Solenergi tilbyder vi kun luft-til-luft varmepumper i bedste energiklasser til rumopvarmning. Vi leverer og monterer i hele Sønderjylland samt Nordtyskland. Vi garanterer kvalitetssikre produkter af følgende mærker. Mitsubishi, Panasonic, LG samt Carrier.

Luft til luft varmepumper fås enten som vægmonteret model, ( den almindelige ) gulvmodel, eller som loftkasette. Vægmodellen blæser den opvarmede luft ud i lokalet med en jævn fordeling af varmen. Gulvmodellen blæser den opvarmede luft både ud langs med gulvet samt en luftstrøm med retning ud i lokalet.

Loftkasetten monteres centralt i rummet og leder den varme luft ud i fire retninger. ( den bedste løsning til en god varmefordeling.)

​Hvad koster en luft-til- luft varmepumpe?

Prisen på en luft-til-luft varmepumpe afhænger blandt andet af varmepumpens effekt, omfanget af installationen og andre forhold. En varmepumpe skal passe til kundens behov, og hos SB Varmepumper & Solenergi står vores kompetente fagmænd klar til at vejlede dig i alt fra modeller til priser.

​Selve anskaffelsesprisen på en luft-til-luft varmepumpe er lav i forhold til andre varmeløsninger, og med den høje effektivitet en varmepumpe har i dag vil den være tjent hjem på få år.

Disse fordele kan fx være:

  • ​Reducering af varmeregningen
  • Bedre indeklima
  • Hurtig og billig installation
  • Kan også bruges som aircondition
  • Kan bruges som supplement til andre varmeløsninger.
  • De fleste varmepumper kan i dag også styres med en app fra sin mobiltelefon.
  • Perfekt til sommerhuse.

Ring til os for et uforpligtende tilbud

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, og hvis du vælger os som din luft-til-luft varmepumpe-installatør, garanterer vi, at vi sammen vil finde frem til en god løsning. En varmepumpe kan være dit valg til en simplere hverdag, så kontakt os, hvis du vil høre mere.

​Ring på telefon 23 46 02 75, udfyld vores kontaktformular, eller skriv en e-mail til svendbruun@outlook.com.

Før og efter billeder