Luft til luft varmepumpe i Aabenraa, Tønder og omegn

Luft til luft varmepumper har mange fordele

Hos SB Varmepumper & Solenergi tilbyder vi kun luft til luft varmepumper i bedste energiklasser til rumopvarmning. Vi leverer og monterer i hele Sønderjylland samt Nordtyskland. Vi garanterer kvalitetssikre produkter af følgende mærker. Mitsubishi, Panasonic, LG samt Carrier.

Luft til Luft varmepumper fås enten som vægmonteret model, ( den almindelige ) gulvmodel, eller som loftkasette. Vægmodellen blæser den opvarmede luft ud i lokalet med en jævn fordeling af varmen. Gulvmodellen blæser den opvarmede luft både ud langs med gulvet samt en luftstrøm med retning ud i lokalet.

Loftkasetten monteres centralt i rummet og leder den varme luft ud i fire retninger. ( den bedste løsning til en god varmefordeling.)

​Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

Prisen på vores luft til luft varmepumper afhænger blandt andet af varmepumpens effekt, omfanget af installationen og andre forhold. En luft til luft varmepumpe skal passe til kundens behov, og hos SB Varmepumper & Solenergi står vores kompetente fagmænd klar til at vejlede dig i alt fra modeller til priser.

​Selve anskaffelsesprisen på vores luft til luft varmepumper er lav i forhold til andre varmeløsninger, og med den høje effektivitet en varmepumpe har i dag vil den være tjent hjem på få år.

Disse fordele kan fx være:

  • ​Reducering af varmeregningen
  • Bedre indeklima
  • Hurtig og billig installation
  • Kan også bruges som aircondition
  • Kan bruges som supplement til andre varmeløsninger.
  • De fleste varmepumper kan i dag også styres med en app fra sin mobiltelefon.
  • Perfekt til sommerhuse.

Ring til os for et uforpligtende tilbud på en luft til luft varmepumpe i Tønder, Aabenraa og omegn

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, og hvis du vælger os som din installatør, garanterer vi, at vi sammen vil finde frem til en god løsning. En varmepumpe kan være dit valg til en simplere hverdag, så kontakt os, hvis du vil høre mere.

​Ring på telefon (+45) 23 46 02 75, udfyld vores kontaktformular, eller skriv en e-mail til svendbruun@outlook.com.

Før og efter billeder