Billig og miljøvenlig opvarmningskilde​

Kvalitetssikre varmepumper​

Forhandler af Panasonic og Mitsubishi​

Luft-til-vand varmepumpe i høj kvalitet

Hos SB Varmepumper & Solenergi tilbyder vi luft-til-vand varmepumper, som ligesom en luft-til-luft varmepumpe kan anvendes til både rumopvarmning og varmt brugsvand. Vi leverer og monterer i blandt andet Aabenraa, Tønder, Rødekro og resten af Sønderjylland. Vi garanterer kvalitetssikre produkter samt flere økonomiske fordele.

Står du også og skal udskifte et gammelt oliefyr eller gasfyr, kan du overveje at lade os vejlede dig til den helt rette luft-til-vand varmepumpe. En luft-til-vand varmepumpe er særdeles fordelagtig for dig, som har vandbåren gulvvarme, hvor du kan reducere op imod halvdelen af din nuværende varmeudgift.

Hvad koster luft-til-vand varmepumpe?

Prisen på en luft-til-vand varmepumpe afhænger blandt andet af varmepumpens effekt, omfanget af installationen og andre forhold. En varmepumpe skal passe til kundens behov, og hos SB Varmepumper & Solenergi står vores kompetente fagmænd klar til at vejlede dig i alt fra modeller til priser.

Det er altafgørende for den økonomiske fordel, at varmepumpen passer til netop dit hus, og vores installatører vil derfor mødes med dig og gennemgå huset for at nå frem til den rette løsning.

Efter at en luft-til-vand varmepumpe er installeret, vil du opleve flere fordele. Blandt andet:

  • Reducering i varmeudgifter ved at skifte fra olie eller naturgas
  • Høj driftssikkerhed og nem betjening
  • Lav fremløbstemperatur - velegnet til vandbåren gulvvarme

Ring til os for at få en god og billig pris

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, og hvis du vælger os som din luft-til-vand varmepumpe-installatør, garanterer vi, at vi sammen vil finde frem til et godt tilbud. En varmepumpe kan være dit tilskud til en simplere hverdag, så kontakt os, hvis du vil høre mere.

Ring på telefon 23 46 02 75, udfyld vores kontaktformular, eller skriv en e-mail til svendbruun@outlook.com.

kontakt os allerede i dag​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google

SB Varmepumper & Solenergi

Rugmarken 54

6360 Tinglev

Tlf: 23 46 02 75

E-mail: svendbruun@outlook.com