Luft til vand varmepumpe i Aabenraa, Tønder og omegn

Luft til vand varmepumper i høj kvalitet

Hos SB Varmepumper & Solenergi tilbyder vi luft til vand varmepumper til poolhuse, hvor den opvarmer vandet i poolen. Vi leverer og monterer i hele Sønderjylland og garanterer et kvalitetssikkert produkt.

Vi har valgt det svenske mærke Gulberg & Jansson luft / vand varmepumpe til poolhuse. Det har vi fordi det svenske mærke er bygget til det nordiske klima og kan derfor holde til lidt af hvert. En luft til vand varmepumpe i poolhuse er særdeles fordelagtig for dig, som har el opvarmning af poolen. Du kan reducere helt op til 2/3 af din nuværende varmeudgift.

​Hvad koster en luft til vand varmepumpe til pool?

Prisen på en poolvarmepumpe afhænger blandt andet af varmepumpens effekt, omfanget af installationen og andre forhold. En varmepumpe skal passe til poolens størrelse. Hos SB Varmepumper & Solenergi står vores kompetente fagmænd klar til at vejlede dig i alt fra modeller til priser. Typisk så har en poolvarmepumpe tilbagebetalt sig på blot et par år.

​Efter din varmepumpe er installeret, vil du opleve flere fordele. Blandt andet:
  • ​Reducering af varmeudgifter til poolopvarmning.
  • Høj driftssikkerhed og nem betjening.
  • Konstant temperatur på poolvandet.
  • Med en App kan kan man følge vandtemperaturen uanset hvor man er, og evt. justere på den.

​Ring til os for at få en god og billig pris

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder. Vælger du os som din poolhus varmepumpe-installatør, garanterer vi, at vi sammen finder frem til en god løsning. En varmepumpe kan være dit valg til mere økonomisk luft og en simplere hverdag. Kontakt os, hvis du vil høre mere.

Kontakt os ved at ringe til vores telefon på 23 46 02 75, udfyld vores kontaktformular, eller skriv en e-mail til svendbruun@outlook.com. Vi befinder os nær Tønder og Aabenraa, men servicerer hele Sønderjylland.