Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpe i høj kvalitet

Hos SB Varmepumper & Solenergi ved Aabenraa, Tønder og omegn tilbyder vi luft-til-vand varmepumper til poolhuse, hvor den opvarmer vandet i poolen. Vi leverer og monterer i hele Sønderjylland og garanterer et kvalitetssikkert produkt. Vi har valgt det svenske mærke

Gulberg & Jansson luft / vand varmepumpe til poolhuse ,da den er bygget til det nordiske klima. En luft-til-vand varmepumpe i poolhuse er særdeles fordelagtig for dig, som har el opvarmning af poolen. Du kan reducere op imod 2/3 af din nuværende varmeudgift.

​Hvad koster en pool varmepumpe?

Prisen på en poolvarmepumpe afhænger blandt andet af varmepumpens effekt, omfanget af installationen og andre forhold. En varmepumpe skal passe til poolens størrelse, og hos SB Varmepumper & Solenergi står vores kompetente fagmænd klar til at vejlede dig i alt fra modeller til priser. Typisk så har en poolvarmepumpe tilbagebetalt sig på blot et par år.

​Efter at en luft-til-vand varmepumpe er installeret, vil du opleve flere fordele. Blandt andet:

  • ​Reducering af varmeudgifter til poolopvarmning.
  • Høj driftssikkerhed og nem betjening.
  • Konstant temperatur på poolvandet.
  • Med en App kan kan man følge vandtemperaturen uanset hvor man er, og evt. justere på den.

​Ring til os for at få en god og billig pris

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, og hvis du vælger os som din poolhus varmepumpe-installatør, garanterer vi, at vi sammen vil finde frem til en god løsning. En varmepumpe kan være dit valg til en simplere hverdag, så kontakt os, hvis du vil høre mere.

​Ring på telefon 23 46 02 75, udfyld vores kontaktformular, eller skriv en e-mail til svendbruun@outlook.com.

Vi befinder os nær Tønder og Aabenraa, men servicerer hele Sønderjylland.