Solvarme

Solenergi udnyttes effektivt med et solvarmeanlæg

Solen skinner omkring 1.800 timer om året, så hvorfor ikke få et solvarmeanlæg og udnytte den rene og gratis solenergi, der stråler ned over os? Hos SB Varmepumper & Solenergi sælger, monterer, installerer, servicerer og renoverer vi solvarmeanlæg til swimmingpools.

​Vi hjælper vores kunder i Sønderjylland med at opnå en bedre udnyttelse af den skønne solenergi til både privat og erhverv.

Hvordan virker solenergi?

Den solenergi som findes i det afgivne lys fra solen kan omdannes til solvarme eller solkraft, og i den forbindelse være med til bl.a. at opvarme vand til swimmingpools.

​Solenergien opfanges ved hjælp af en eller flere af solvarmeanlæggets udendørs solfangere, der er forbundet med swimmingpoolen.

Solenergi er dermed en simpel varmeløsning som, udover at være en økonomisk fornuftig løsning, også har andre fordele:

​Et solvarmeanlæg omsætter solens stråler til forureningsfri energi år efter år.

Solvarmen erstatter fossile brændsler og dermed de CO2-udslip, der er vor tids største miljøtrussel. Ingen anden vedvarende energiform er så effektiv som solvarme.

Få et gratis tilbud på et solvarmeanlæg

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores priser og om dine muligheder for at få installeret et solvarmeanlæg, bør du ikke tøve med at kontakte os.

Ring til 23 46 02 75 eller send en mail til svendb​ruun@outlook.com allerede i dag for at høre nærmere, eller for at modtage et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris.​