Billig og miljøvenlig opvarmningskilde​

Kvalitetssikre varmepumper​

Forhandler af Panasonic og Mitsubishi​

​Varmepumpe til værksted til konkurrencedygtige priser

Det kan være dyrt at opvarme et værksted, men med en varmepumpe til værksteder kan du opnå et stort energitilskud samt en stor energibesparelse. 

Hos SB Varmepumper & Solenergi tilbyder vi kvalitetssikre varmepumper til dit værksted, og vi skræddersyr en løsning og et tilbud, som passer lige netop til dig og dit værksted. Vi er beliggende nær Aabenraa, Tønder og Haderslev.

Vi er hos SB Varmepumper & Solenergi specialiseret i varmepumper, og vores montører ligger en ære i at gøre et godt stykke arbejde, der kan tilfredsstille kundens behov i mange år fremover. Vi har stor erfaring indenfor varmepumper, og vi kan rådgive dig og din virksomhed til den løsning med de fleste økonomiske fordele.

Spar penge på din elregning med en varmepumpe til værksted

Med en varmepumpe til værksted får du en driftssikker og økonomisk fordelagtig løsning til opvarmning af dit værksted. En varmepumpe er nem at vedligeholde, og er derfor en god investering for netop din virksomhed.​

SB Varmepumper & Solenergi kan tilbyde dig en varmepumpe til værksted uanset størrelsen af værkstedet eller varmebehovet.

Værkstedopvarmning kan være en rigtig energisluger og skidt for pengepungen, men med en varmepumpe kan du og dit værksted forvente en jævn varmedrift og reducere med op til 50-60% på varmeregningen. Sammenlignet med et ældre varmeanlæg har en varmepumpe en tilbagebetalingsperiode på 2-3 år og er derfor på kort sigt en rigtig god forretning.

Kontakt os for at høre mere om værkstedsopvarmning

Er du interesseret i at reducere dit værksteds varmeregning markant, og ønsker du at få en service i top, så kontakt os for nærmere aftale om køb af en varmepumpe til værksted. Vi kommer gerne med en løsning, der passer til dine og dit værksteds behov.

Vi kan kontaktes på telefon 23 46 02 75, gennem vores kontaktformular eller på e-mail svendbruun@outlook.com.​

kontakt os allerede i dag​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google

SB Varmepumper & Solenergi

Rugmarken 54

6360 Tinglev

Tlf: 23 46 02 75

E-mail: svendbruun@outlook.com